Mijn man wil wat zeggen

Mijn man wil wat zeggen

24 mei 2019 0 Door Susanne

Al drie jaar lang iedere vrijdag wordt er een blog geplaatst op BijSuSe, die door best wat mensen gelezen wordt. Deze week geen blog van Susanne, de drijvende kracht en de hardwerkende vrouw achter deze site, insta en Facebook account.

Dit keer is het haar man die wat wil schrijven.

Je weet wel die man die wordt aangespoord mee te doen met die filmpjes die geplaatst worden. Waar mijn vrouw altijd de vraag krijgt hoe krijg je hem zo ver? Ik zal je vertellen dat dit echt niet altijd vanzelf gaat en er soms best wel wat gemopperd wordt maar Susanne me altijd wel weer zo gek krijgt mee te doen. Waarom? Omdat ik het stiekem toch wel leuk vind om te doen en er de lol wel van inzie. Mijn vrienden verklaren me voor gek en sturen mij dan weer berichten waarom ik er aan mee doe.  Maar stiekem zijn ze gewoon een beetje jaloers denk ik?.

Wij zijn gewoon een beetje gek en gaan niet snel een uitdaging uit de weg.

Daarin hebben we elkaar echt gevonden en ben ik heel blij met ons drukke maar te gekke leven. We willen gewoon niet graag iets missen en proberen veel dingen uit. Wat dat betreft is Susanne wel creatief, iedere keer die filmpjes verzinnen, het thema voor onze jaarlijkse trouwfoto’s en nu weer een magazine met de buurvrouw waar ze haar creativiteit in kwijt kan.  Wat ben ik trots op haar en dat mag ook wel eens gezegd worden.

Gelukkig wordt het harde werken beloond en heeft ze een leuke trouwe groep volgers die nog steeds groeit. 

Ik krijg regelmatig de vraag wat ik er allemaal van vind. Nou het zit zo, ik ben super trots op mijn vrouw wat ze allemaal doet en hoe ze de tijd vindt dit alles te doen naast het drukke gezin wat we hebben. En ja af en toe is het wat veel allemaal maar zou ik het willen missen? Nee zeker niet !

Volgende week gewoon weer een blog van Susanne die is er veel beter in dan ik.