Wat als het niet lukt?

Wat als het niet lukt?

29 maart 2023 0 Door Susanne

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.

Maar wat als het niet lukt?

Dat kan ik je vertellen, dan lig ik meer dan een week ellendig en zwelgend onder een dekentje op de bank en voel ik mij de grootste mislukkeling op aarde.

Medelijden hoef je niet met mij te hebben want dat heb ik al meer dan genoeg met mezelf. 

Wanneer je Engelse ebook nog geen één keer is gekocht en Engelse influencers hem niet eens gratis downloaden mag je je best een beetje zielig voelen, dus dat doe ik dan ook met volle overtuiging. 

Inmiddels kan ik na een lang bad en het lezen van het boek ‘De edele kunst van not giving a fuck’ weer heel hard om mezelf lachen.

Zie ik mezelf de afgelopen maanden allemaal quotes bekijken met als tekst:

Best advice?

‘What if it turned out better than you can imagined’

Worst advice? 

‘Be realsitic’ 

Maar misschien was Robert best realistisch dat ik misschien eerst op zoek moest naar mijn klanten voordat ik een product op de markt breng.

Nee ik ben niet bijzonder en een andere route leid niet altijd naar succes. Misschien heb teveel naar manifestatie filmpjes gekeken want zoals het boek ook zegt herinnert het manifesteren van alles wat je allemaal wilt bereiken alleen maar aan dat wat je nog niet hebt. 

Dit is een mooie les ook naar mijn kinderen toe dat niet altijd alles loopt zoals je wilt en dat dit ook bij het leven hoort. 

‘Mam het is nog maar een week’ zegt Mats aan tafel als ik hem vertel over mijn mislukking en hij heeft gelijk. Schop eronder, weg zelfmedelijden en weer doorgaan en andere routes zoeken in plaats van mijn dromen begraven.

Was ik vorige week blij als er 100 mensen mijn ebook zouden kopen ben ik nu al blij als  iemand hem wil downloaden en kan zien hoe mooi hij is vertaald want daar ligt het echt niet aan en kan ook niemand zeggen😂

Ken jij iemand die hem wilt downloaden laat het mij dan weten want ik vertrouw erop dat de vertaling prachtig is net zoals de boodschap. 

Ps er mag gelachen worden om deze blog.