Waarom BijSuSe staat voor chaotisch!

Waarom BijSuSe staat voor chaotisch!

9 juni 2017 0 Door Susanne

Voor het eerst naar school op de fiets, ik ben versleten! 

Terwijl onze zoon van drie jaar oud nog steeds niet begrijpt hoe de loopfiets werkt was Jente al heel vroeg met fietsen. Nu met het mooie weer zie je natuurlijk alle moeders heel verantwoord op de fiets naar school komen en met een grote zus die fietsend naar school gaat wilde Jente dit natuurlijk ook.

Lange tijd was haar fietsje kapot maar afgelopen donderdag had mijn man hem opgehaald bij de fietsenmaker en natuurlijk moest en zou Jente vrijdag met de fiets naar school gaan.

IMG_7360

Robine had die middag een kinderfeestje en moest zonder fiets naar school omdat ze werd thuisgebracht. Wij besloten dan maar te lopen. Ik met mijn fiets in de hand met daarop twee kinderen, Robine lopend ernaast en Jente op haar fietsje.

Alleen al twee kinderen op één fiets krijgen is een ramp en  je hebt geen handen vrij om nog een kind te helpen.

Gelukkig zoals altijd was daar mijn redder in nood “Robine,” die als grote zus altijd goed op haar broertjes en zusjes let. Wat is dat heftig om met een kleuter van vier te gaan fietsen en wat heb ik lopen gillen, ” naar rechts, stoppen en aan de kant”. Ik ben er nu nog schor van. Natuurlijk was Jente trots en moest dit tegen de juffrouw worden verteld. Aangekomen in de klas kwam ik erachter dat het kijkochtend was maar echt lang kon ik niet kijken want ik had een afspraak.

Ik zou de kinderen naar school brengen om daarna de twee jongste naar opa en oma te brengen zodat ik alle tijd had om met Mascha mijn nieuwe website te bespreken.

Ja je hoort het goed, BijSuSe krijgt dankzij Mascha (waar ik binnenkort meer over vertel) een hele nieuwe professionele website.

De kinderen afgezet bij opa en oma en even snel op mijn telefoon kijken of Mascha niet al voor de deur stond. En ja hoor een berrichtje ” Hey Susanne ben je thuis of in de buurt want je voordeur staat wagenwijd open”.

Oeps helemaal door de drukte van vanmorgen vergeten mijn voordeur dicht te doen!!!

Dus daar kwam ik aangefietst met een rood hoofd, nu weet Mascha meteen waar dat chaotische voor staat en dat dat dus zeker ook op mijn nieuwe website moet blijven staan.

BijSuSe voor chaotische moeders die ook niet altijd weten waar ze mee bezig zijn. 

IMG_0132

Niet alleen voor mij was het vermoeiend!!

Susanne