In trouwkleding van de duikplank!

In trouwkleding van de duikplank!

15 mei 2017 0 Door Susanne

Hoera twee jaar getrouwd…

Om dit te vieren springen wij samen met de kinderen in onze trouwkleding van “de duikplank”.

Elk jaar willen wij iets leuks doen om deze mooie dag nooit te vergeten en te vieren dat wij samen zijn. 

Robert & Susanne SEL II-750.jpg 2429.jpg 2559

Toen wij één jaar getrouwd waren hebben wij opnieuw een trouwfeestje gegeven maar dit keer bij ons thuis en iedereen mocht in zijn of haar trouwkleding komen. Wij hadden het hele huis versierd, onze trouwboog weer opgezet en door het hele huis lag een witte loper. Er was voor die avond een dj geregeld en catering in huis. Dat er niemand van de buren die avond geklaagd heeft over de harde muziek blijft een wonder.

Aangezien ik 15 weken zwanger was tijdens ons huwelijk wilde ik opnieuw foto’s  maken maar dit keer met (inmiddels geboren) Floortje ook op de foto’s.

trouwfoto kaplaarzen

Terwijl ik mijn man een week van te voren nog uitlachte dat hij een jaar na datum moeite had met zijn pak aankrijgen waren ze op de dag zelf met vier man bezig mij in mijn jurk te hijsen. Ik gaf op dat moment nog borstvoeding en mijn borsten waren iets groter dan normaal. 

Dit jaar wilde ik onze trouwdag niet zomaar aan ons voorbij laten gaan en eigenlijk had ik deze wens al langer.

Dit jaar sprongen wij met het hele gezin in trouwkleding van de duikplank, “vraag mij niet waarom maar dit wilde ik”.

IMG_9727 2

Had ik vorig jaar nog moeite mijn borsten in mijn jurk te proppen had mijn jurk dit jaar niks om aan te blijven hangen.

Vanavond een hapje eten in de Euromast waar wij onze huwelijksnacht hebben doorgebracht en dan weer verzinnen hoe wij het volgend jaar willen gaan vieren!

Susanne

Bij deze wil ik het Ingedebruijn zwembad  bedankt en Gert van GP fotografie  voor de mooie foto’s  van de duikplank.

Bekijk ook onze trouwfilm: