Tijd voor mezelf

Tijd voor mezelf

28 november 2022 0 Door Susanne

Daar waar ik bij de eerste ademsessie de energie voelde exploderen voelde ik nu dat het tijd was voor mezelf.
Al maanden ben ik aan het rennen geweest en geef ik mij honderd procent maar tijd om adem te halen is er niet.
Er staan momenteel dagelijks 10 whatsapp berichten open en de berichten op mijn vijf Instagram accounts zijn niet meer te overzien. De rommel in huis weerspiegelt mijn hoofd maar tijd om op te ruimen is er niet of er is alweer nieuwe rommel gemaakt. 
Ik loop mezelf voorbij en zeker nu mijn kinderen en man mij meer nodig hebben dan ooit wil ik er voor hun zijn. 
Altijd heb ik tijd genoeg voor alles en iedereen maar nu ga ik tijd maken voor mezelf en mijn gezin want daar speelt genoeg wat nu even de aandacht nodig heeft. Even niet tien (kerst) markten af. Even niet alle berichten beantwoorden met een ja maar even rust, letterlijk weer adem halen.
Zorgen voor mezelf en mijn gezin. 

Wil jij dus een mooi inclusief Sinterklaas cadeau, bestel ons kinderboek ‘Een SynDroom’ dan op www.eensyndroom.nl of kijk op de website welke winkels hem verkopen.