Peutergym

Peutergym

24 oktober 2022 0 Door Susanne

Wat was ik trots op Pippi vandaag bij de peutergym en niet omdat ze alles zo goed kon maar wel omdat ze er zo van genoot.

Al stappend aan mijn handen liep ze overal naartoe en wilde ze overal op. Ze kan misschien nog niet lopen maar dat weerhoudt haar niet om mee te doen en dat maakte mij zo gelukkig.

Eigenlijk verbaast ze mij nog hoe goed ze het doet, hoe ze toch overal op weet te klimmen en op haar manier haar lichaam onder controle heeft.

Ik besefte mij ook dat dit uurtje samen goed voor ons is want zoals de fysio ook zegt ze moet uren maken met het lopen. Thuis merk ik, omdat ze zo zoet is, dat ik nog vaak even iets voor mijn werk ga doen of de andere kinderen net wat meer aandacht vragen.

Het was echt even leuk om samen met haar over te gooien en ook al lukte het haar niet om los te staan en te gooien het lukte haar wel als ik haar met de rug tegen een mat aanzetten. Dus consultatiebureau ook die kunnen wij weer afvinken omdat gooien en schoppen alleen telde als ze het staand deed. Ze kan het nu staand op zijn Pippi’s 😉.