Mijn baarmoeder is ontwaakt!

Mijn baarmoeder is ontwaakt!

3 februari 2020 3 Door Susanne

Het bloggen was niet het enige wat uitbleef, ook mijn baarmoeder was in winterslaap. Na anderhalf jaar nog steeds borstvoeding geven en een zwangerschapstest verder omdat ik toch zenuwachtig begon te worden is mijn cyclus weer op gang gekomen. 

Nee dat heb ik echt niet gemist! 

Was voor mijn bevalling een tampon voldoende geweest ontwaakte ik deze keer midden in de rode zee waarna mijn man mij serieus bezorgd aankeek of ik niet ging flauwvallen van zoveel bloedverlies. 

Nee wij vrouwen janken niet om een pleister bij een klein schrammetje (of een rode verkleuring van de huid zoals mijn kinderen doen) wij dealen met heel wat meer. 

Vind je het gek dat wij daardoor wat hormonaal worden en chagrijnig zijn.

Daar liep ik op mijn werk aan het einde van de dag met klappende borsten vol met melk en een rode stortvloed van onderen.  Die vier patiënten die we die dag hadden geopereerd hadden nog minder bloedverlies dan ik en dan nog zo normaal mogelijk proberen te doen alsof er niks aan de hand is terwijl je aan alle kanten leegloop. 

Nee nogmaals dit heb ik echt niet gemist en gaat deze blog mij helpen om beter met mijn nieuwe vruchtbare fase om te gaan…? Nee dat niet maar het verklaart wel waarom wij zeiken zonder te plassen. 

Bedankt baarmoeder dat je mij weer op de hoogte hebt gebracht van de stand van zaken.