Lieve Papa

Lieve Papa

24 oktober 2022 0 Door Susanne

Lieve Papa ik ben zo blij dat ik dit mag doen.

Hier op jouw pensioenfeest iets mag vertellen want wat ben je hier aan toe.

Aan toe om met pensioen te gaan en dik verdiend! 

Altijd heb jij keihard gewerkt en niet alleen op het werk maar ook thuis, waarschijnlijk zal mama nu iets anders zeggen😂.

Misschien niet altijd hard gewerkt in het huishouden maar wel voor ons.

Je oudste dochter, ik , en meteen ook de recordhouder met maar liefst 4 huizen die je mocht Schilderen. Het is eigenlijk te gek voor woorden wat jij de laatste tijd nog deed buiten je werk om en ik denk dat er maar weinig mensen zijn die dit je nadoen. 

De laatste maanden was het ook te merken, je was sneller moe en het harde werken tekende je. Daarom ben ik nu zo blij dat ik hier mag staan en mag vertellen wat voor een bijzondere man je bent.

Je bent hiernaartoe gelokt met een grap, alsof je met je baas samen ergens ging eten. Juist deze laatste grap op je werk maakt dit feest compleet want jij hebt menig man voor de gek gehouden. Met veel plezier kon je vertellen over de grappen die je uithaalde op het werk. 

Niet alleen op je werk maakte je grappen maar ook thuis bij familie en vooral schoonfamilie was je favoriete prooi. 

Inmiddels na een paar uit de hand gelopen 1 april grappen is het de laatste tijd iets rustiger maar we blijven op onze hoede.

Papa ik denk dat iedereen het met mij eens is hier dat je een fantastische schilder bent. Er zijn zelfs klanten die alleen jou willen voor een klus.

Ik wil zo graag je collega’s en jouw ook vertellen dat je echt een fantastische vader bent en een geweldige opa. Ook ik had niemand anders voor deze klus gewild en ik weet zeker dat mijn broertjes daar net zo over denken. 

Jij was en bent er altijd en ik hoop dat ik ook zo’n voorbeeld mag zijn voor mijn kinderen en mijn gezin.

Ik hoop dat we super veel van je mogen genieten ik hou van jou.

 PS Ik heb nog drie trappen die geschilderd moeten worden.