De zomer komt er weer aan dus ook de bikini!

De zomer komt er weer aan dus ook de bikini!

5 mei 2017 0 Door Susanne

De zomer komt eraan en voor veel moeders is dit niet altijd de leukste tijd van het jaar want ‘ja’ de bikini moet weer aan.

Tegenwoordig wordt er ook van de moeders verwacht in shape te zijn. De fitmommys vliegen je om de oren en ik moet toegeven dat ik hier ook gevoelig voor ben. Natuurlijk wil je er als moeder nog leuk uitzien en er nog bijhoren maar is die sixpack wel realistisch…?

Ik sport graag samen met vrienden, mijn man en kinderen. Mijn kinderen vinden dit ook leuk om te doen. Het is gezellig om met zijn allen bezig te zijn, lekker in de buitenlucht bootcampen met het hele gezin.

IMG_6207

Een fitmommy is voor mij iets anders dan het hebben van een sixpack.

Als ik mij fit voel kan ik veel meer aan en ben ik een leukere moeder voor mijn kinderen. Ik realiseer mij dat mijn lichaam is veranderd na mijn zwangerschappen en om eerlijk te zijn vind ik mij nu mooier dan ooit.

Okay ik zit wat ruimer in mijn vel, mijn borsten zijn wat veranderd, het litteken van waar ooit een navelpiercing heeft gezeten ziet er niet meer uit en natuurlijk mijn tijger strepen die ik door het dragen van mijn kinderen heb verdient! Dit zal ik er allemaal nooit aftrainen of kunnen veranderen maar dat wil ik ook niet. Ik besef mij ook dat ik zeker niet mag klagen na het dragen van drie kinderen en hoe ik het ervan af gebracht heb. Misschien geen sixpack maar wel trots op mijn lichaam voor wat het mij allemaal gegeven heeft.

Your body is not ruined. You’re a tiger who earned her stripes!

IMG_5799

Ik geloof dat accepteren en trots zijn op jezelf je al zoveel mooier maakt. Wat je voelt straal je uit! 

Susanne