Halloween, mijn thuiswedstrijd!

Halloween, mijn thuiswedstrijd!

28 oktober 2016 0 Door Susanne

img_3617Halloween is voor mij een thuiswedstrijd, ik word wel vaker als de gemene stiefmoeder aangezien.

Nog nooit eerder hebben we hier thuis Halloween gevierd, dit jaar lag er een uitnodiging op de mat om het met de wijk te vieren. Natuurlijk doe ik met het gezin mee met Halloween, het liefst vier ik elke week feest. Wat een verkleed feest betreft ben ik zelf net een groot kind en ga ik hier nog het meest in op.

Al dagen van te voren begin ik met ideeën opdoen om te knutselen met de kinderen. Vooral met dit weer waneer er altijd wel 1 kind ziek is en we wat vaker thuis zijn, hebben we alle tijd om te knippen en te plakken.

Ook de verkleedkist word opengetrokken om te kijken welke kleding we hiervoor kunnen gebruiken en bijgevuld met kleding die we hebben gekocht.

Voor mijn man vind ik het maar wat leuk om een pakje uit te zoeken en heb ik met mijn kinderen de grootste lol. Zo leuk als ik verkleed feestjes vind zo  verschrikkelijk vind hij het! Dat maakt het extra leuk voor mij om juist voor hem iets geks uit te zoeken. Natuurlijk vertellen we hem niks en wordt hij met Halloween verrast met zijn nieuwe outfit.

Nu maar hopen dat hij het aantrekt

img_3625