Beste Jesse Klaver BijSuSe heeft nog wel een plaatsje vrij!

Beste Jesse Klaver BijSuSe heeft nog wel een plaatsje vrij!

31 augustus 2017 0 Door Susanne

Beste Jesse Klaver,

Laatst kwam ik jou met je gezin tegen in Blijdorp. Ik parkeerde met mijn voor groen links “veel te grote auto” achter jullie. Ik herkende je meteen ondanks je trainingsbroek en petje. Ik stapte uit met niet één, niet twee, niet drie, niet vier, maar vijf kinderen en probeerde je bij te houden.

Deze moeder heeft op jou gestemd ondanks grote tegenspraak van haar man en wilde je dit natuurlijk vertellen. Ik kwam na de verkiezingen een schema tegen en dat klopte stiekem ook wel een beetje voor mij.

Ik wil alles bedekken met de mantel der liefde.

Jij wilde gewoon rustig een dagje naar de dierentuin met jouw gezin maar deze chaotische moeder wilde weer een foto om naar haar man te sturen.

Het werd je meteen duidelijk waarom ik chaotisch ben want ja ik kon mijn telefoon niet vinden. Ik raakte volledig in paniek, begon druk te zoeken en te roepen naar mijn kinderen of ze misschien mijn telefoon hadden gezien. Je vroeg aan mij of ze allemaal van mij waren en ik moest bekennen dat ik vier kinderen heb. Er is natuurlijk niets schadelijker voor de natuur dan kinderen (SORRY Jesse). Gelukkig mijn telefoon gevonden en nu konden wij op de foto. Op de vraag aan Robine of ze ook op de foto wilde keek ze mij raar aan,

alsof ik niet helemaal goed wijs was.

De foto was gemaakt en ik liep verder. Eigenlijk had ik je best nog wel wat vragen willen stellen en misschien zaten de antwoorden wel in je documentaire. Hoe moet het voor jou en je gezin zijn om zo in de belangstelling te staan. Dat je zelfs niet rustig naar de dierentuin kan omdat er dan weer zo’n moeder voor je neus staat die op de foto wilt.

Jesse Klaver als je ooit je hart wilt luchten of meer van jezelf als vader wil laten zien weet dat je dan altijd bij BijSuSe terecht kan.

O en volgende week staat er een mooie blog gepland van een Marokkaanse moeder die verteld hoe haar kinderen reageren op al die aanslagen, misschien interessant om te lezen.

Liefs,

Susanne