Mijn Babyshower en wat ben ik verwend!

Mijn Babyshower en wat ben ik verwend!

2 juni 2018 0 Door Susanne

Ik heb echt de liefste vriendinnetjes van de hele wereld

Afgelopen zaterdag werd ik verrast met een babyshower. Terwijl ik een dutje probeerde te doen op de bank omdat we ‘s avonds een verjaardag hadden en ik dat anders echt niet meer trek, zag mijn man mijn vriendinnen al stiekem aankomen lopen.

Terwijl ik eerder die week al had gepeild bij mijn man of hij al iets wist had hij bloedserieus geantwoord dat hij nog geen datum had doorgekregen en was ik ervan uitgegaan dat het dan nog wel even zou duren.

Die vrijdag had ik echt een slechte dag wat betreft mijn bekken dus zaterdag wilde ik het rustig aan doen. Daar lag ik ’s middags opgepropt op de bank omdat Mats dicht tegen mij aan wilde liggen samen met Floortje die steeds terwijl ik net sliep op mijn hoofd ging staan. Mijn man die in de keuken een verse soep aan het bereiden was en Jente lekker aan de knutsel.

Terwijl ik weer langzaam voor de honderdste keer indutte begon ook die gekke hond weer te blaffen waarop ik chagrijnig reageerde dat hij moest stoppen waarna er ineens hele andere stemmen antwoordde.

Ik schrok wakker en toen ik mijn twee vriendinnen  zag staan wist ik al hoe laat het was.

Ik moest mij omkleden en meekomen. Jente en Robine die nog nooit op een babyshower van mij zijn geweest mochten mee. Jente die altijd zo graag met de grote meiden mee wil eten was denk ik net zo zenuwachtig als ik. Op weg naar mijn oude dorpje Sliedrecht waar de rest van mijn vriendinnen en familie mij al zat op te wachten op een terras. Natuurlijk hadden mijn vriendinnen aan alles gedacht en kwam één van mijn beste vrienden langs om foto’s te maken (ze weten inmiddels hoe gek ik hier op ben). Hoe super lief en gezellig dat er aan mij werd gedacht en wat voelde ik mij in de watten gelegd. Na een heerlijke lunch en mooie cadeaus liep ik met mijn moeder mee naar haar huis om daar nog even na te genieten en uit te rusten om door te gaan naar het volgende feestje.

Kijk nou naar al die leuke en vrolijke kleertjes die ik heb gekregen. Mats was een winterbaby dus zomerkleertjes had ik niet. Ook een super stoer zomerjasje zat erbij.

Een badje gebruik ik vaak alleen in de kraamweek voor de kraamhulp want daarna gaan de baby’s hier gewoon hup mee met papa onder de douche of heerlijk in het grote bad met behulp van dit gekregen ligstoeltje. Hierdoor kunnen de andere kinderen meehelpen met wassen (dit vinden ze super leuk).

Bij mijn nieuw gekregen boxkleed van Poppiezz die je ook kan omtoveren in een gave tas moest natuurlijk een bijpassend mobiel. Hoe leuk dat ze heel toevallig het mobiel in bijpassende kleuren hebben uitgezocht.

Mijn moeder kan het natuurlijk nooit laten om wat voor de baby te haken en zie hier zijn eerste rammelaar.

Echt iedereen super bedankt zo kan ik de laatste weken nog wel even uitzingen.