7 Jaar getrouwd

7 Jaar getrouwd

30 mei 2022 0 Door Susanne

Sorry Robert Blomsteel.

Al een week lang ben ik boos. Zeven jaar getrouwd en al twee keer moest ik onze schoot afzeggen omdat er weer iets tussen kwam, dus gooide ik de handdoek in de ring.

‘Je zoekt het maar uit, dan maar geen foto’s, weg traditie, ik regel nooit niks meer’.

Gisteren ochtend had Robert ineens nieuwe kleren gekocht voor de kinderen en moest ik mij leuk aankleden. Ik zou een adres krijgen waar ik na de circusschool naartoe moest rijden want we zouden iets leuks gaan doen. 

Aangekomen bij een kleine braderie in Barendrecht kwam Robine aangelopen, die was bij haar moeder. 

Een paar minuten later zag ik Mats met een bos bloemen in zijn hand met daar achteraan Robert en Seppe al slapend in de buggy. Nog voor ik ze kon bedanken stond mijn oude buurvrouw voor mijn neus met camera.

Wat leuk we gaan dus toch nog een foto maken met zijn allen. Niet in trouwkleding maar dat maakt mij helemaal niks uit, ik ben allang blij dat iedereen er is voor de foto. 

Na de foto’s heerlijk gegeten met zijn allen en de kinderen hebben heerlijk gespeeld.

De leukste dag van hun leven riepen ze thuis en ook ik heb genoten.

Genoten van deze geweldige dag en Sorry Robert. Sorry dat ik zo boos heb gedaan.

Zeven jaar getrouwd en ik had deze dag niet anders willen vieren💕

Ik hou van jou!