3 Jaar getrouwd, een leren huwelijk.

3 Jaar getrouwd, een leren huwelijk.

15 mei 2018 0 Door Susanne

3 Jaar getrouwd en voor velen geen reden tot een feestje maar wij zijn vastbesloten hier elk jaar op een creatieve manier bij stil te staan.

Was mijn man de avond ervoor nog aan het klagen dat hij er de volgende dag vroeg uit moest omdat hij 14 uur achter elkaar had geklust. Was hij achteraf weer super blij met het resultaat en de gezellige dag samen.

Drie jaar geleden zijn wij getrouwd.

Ik was op dat moment 14 weken zwanger van Floortje die dus ook ontbrak op onze trouwfoto’s. Daarom hebben wij het jaar daarop onze trouwkleding weer aangetrokken om opnieuw foto’s te maken met Floortje erbij. Niet alleen wij maar ook onze vrienden en familie werden uitgenodigd om dit samen met ons te vieren in trouwkleding, wat echt een geweldig feestje is geweest.

1 jaar getrouwd

Omdat het tegenwoordig eerder bijzonder is om getrouwd te zijn en te blijven willen wij hier elk jaar bij stil staan. Robert weet uit eigen ervaring hoe het ook anders kan lopen en ook als stiefgezin wordt je nog meer met je neus op de feiten gedrukt dat je als gezin trots mag zijn op elkaar.

Trots op mijn man,  onze relatie en ons gezin. Jij haalt het slechtste en het beste in mij naar boven. Zonder jou had ik dit allemaal nooit gekund.

Sprongen wij vorig jaar nog in trouwkleding van de duikplank moest ik dit jaar iets anders verzinnen.

2 jaar getrouwd

Mijn trouwjurk paste ik niet meer maar een witte jurk is zo gevonden. Iets spectaculairs zat er ook niet in bij een zwangerschap van 33 weken maar er is voor alles wel wat te verzinnen. Mijn moeder ging weer mee om te helpen zoals elk jaar en zie hier het resultaat.

Kleurrijk zoals mijn gezin is en eerlijk is eerlijk die gekke hond past eigenlijk perfect in het plaatje.